Divatlasz

Pántok, pántok és pántok – szandál és papucstrend

szandál divat Válassz lábbelit nyárra aszerint, hogy úgy suhannál, mint egy filmsztár, vagy ringbe szállnál, akár egy gladiátor, esetleg az Ezeregyéjszaka meséibe repülnél el.   1. À la red carpet A sztárok kedvenc vörös szőnyeges szandálján csak egy vékony pánt tartja a lábfejet, egy másik pedig a bokát öleli körül.   2. À la gladiátor Ha több… Tovább »

Szellős vagy rövid – nadrágtippek nyárra

nyári nadrág A nyár a könnyű anyagok, világos és pasztellszínek, laza szabásvonalak évszaka. Az idei szezont a magas derékvonalú nadrágok uralják, melyek jól mutatnak övvel, vagy masnival, lazább szabású blúzzal és rövid derekú blézerrel.   7/8-os A tavalyi culotte őrület szerencsére már alább hagyott (valljuk be, keveseknek áll jól ez a hossz), és egy csinosabb, sikkesebb, ám… Tovább »

A kis fehér, a kaftán és a kombiné – Ilyen nyári ruhákat hordj idén

nyári ruha trend A nyári ruhák időszaka most már visszavonhatatlanul megkezdődött. Ezt nem csak az emelkedő hőmérséklet, hanem a szabadtéri vendéglátás és a nyári esküvők is indokolják. Mert szép ugyan a blúz-szoknya kombináció (de inkább praktikus), egy trendi nyári ruha azért sokkal sikkesebb.   1. A „15 órás” Ez az a ravasz nyári ruha, mely egyszerre kényelmes, csinos… Tovább »

Nyári szoknyatrend

szoknyadivat Az idei, kifejezetten nőies divat vonalába jól illenek a kifutókon megjelenő szoknyák, melyek az eleganciát és kifogástalan stílust meglepő tervezői megoldásokkal kombinálják. Mivel a hossz tekintetében szabad kezet kapunk (éppúgy divat a mini és a maxi, mint a midi), most inkább az egyéb paraméterekre koncentráltam:   1. Gloknis Körszoknya, harangszoknya, A vonalú, és/vagy pliszírozott a… Tovább »

Tavaszi blúzok a kifutókról

blúz trend Talán most már tényleg elteheted a téli kabátodat, és előbukkanhatnak öltözéked vékonyabb rétegei. Így az irodai viselet legsokoldalúbb darabja is, a blúz, mely éppúgy illik a decens ceruzaszoknyához, mint egy csinos farmerhez egy casual Friday napon. Idén természetesen a blúzok sem érnek véget az egyszerű fehérnél, hanem könnyen öltözeted hangsúlyos darabja lehet (jótékonyan hangsúlyozva felsőtested,… Tovább »

Kiegészítők tavaszra

tavaszi ékszerek   A 2017-es tavaszi szezonra olyannyira jellemző „a több több” elv az ékszerek terén is megvalósul. Óriási fülbevalók, medálok és fűzőszerű övek biztosítják a feltűnőséget és különcséget. Természetesen idén is volt néhány tervező, aki gondolt a dolgos hétköznapokra is, és hordható darabokat (is) alkotott. Íme:     1. Choker A nyakpánt fénye még mindig nem… Tovább »

Tavaszi napszemüvegtrend

napszemüveg Arra talán már senkit sem kell figyelmeztetni, hogy a nap sugaraitól a szemeket is óvni kell. Persze ezt is megteheted divatos és stílusos módon. A 2017-es trendek az ellentmondásokra és a túlzásokra épültek. Nincs ez másként a napszemüvegek terén sem. Íme egy gyűjtemény a modernizált klasszikusokból és a vadonatúj formákból:   1. Szögletes A szezon… Tovább »

Kalapok tavaszra

turbán A téli sapkákat már gyorsan el is felejtettük, azonban egy-egy szeles, esős tavaszi napon eszünkbe juthat, hogy jó lenne valamivel védeni a frizuránkat és a fülünket. Ha pedig nem esik és nem fúj, az arcbőrünket és a szemünket szeretnénk megóvni a nap sugaraitól. És persze egy divatos kalap különlegessé és stílusossá is teheti megjelenésünket. Nézd… Tovább »

Tavaszi táskatrend

táskák Egy szép táska éppoly kedves egy nő lelkének, mint egy szép cipő, legyen akár három éves, vagy kilencvenhárom. A divattervezők fantáziája is szabadon szárnyalt (egészen a mesék világáig), amikor megalkották az idei kollekciókat. A táskák – éppúgy, mint a ruhák és cipők – színesek, díszesek és egészen extrém méretűek. Ha csak egy kis pénzt vinnél… Tovább »

Tavaszi cipőtrend

tavaszi cipő A legtöbb nő rajong a cipőkért. De ez valahol természetes. Hiszen gyönyörűek. És amúgy is kell egy új pár, mert a régit már kitapostuk. Vagy, mert az egészen felfrissítené a megszokott megjelenésünket. Vagy, mert az jobban illene a táskánkhoz. Vagy, mert… Azt hiszem, még hosszan folytathatnánk a sort. Íme a tavaszi cipőtrendek:   1. Csizmák… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!